Segmen : Jom Blogwalking bersama blog DEENO




Kali ni naima nak share skit segmen blogwalking anjuran DEENO. Senang jer cara nak joinnya. Klil banner di bawah  untuk join segmen walking nih. Hadiah menarik gak ler: 


*Pemilihan pemenang 
RM50 x 1 top referral
RM50 x 2 cabutan bertuah



#tarikh tamat segmen pada 10 Januari 2014, 11.59pm.
Good luck!


20 Komentar untuk "Segmen : Jom Blogwalking bersama blog DEENO"

Assalamualaikum! dari segmen yg sama :D http://daygchubby.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

datang singgah dari segmen yang sama.

http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

nazlyizan.blogspot.com

datang singgah sini dari segmen yang sama..

datag blogwalking sini dari segmen yg sama....

jemput join simple segmen saya..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

Shad datang terjah dari segmen yang sama. Hepy blogging!
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Assalam, BC bw and follow here dari segmen yg sama ^_^ happy blogging ya? ;) http://brutal-comel.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

blogwalking dari GA yg sama .. gudluck ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html
jum kesini pulak .. sama2 memeriahkan ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

Saya dari segmen yang sama http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

iaitu segmen "JOM BLOGWALKING" so eloklah kiranya kita blogwalking ke blog kawan-kawan yg lain.. ya tak? hihi.. sesuai sangat lah dengan segmen ni..

Datang dari segmen yg sama.. ^^
Selamat berkenalan.

http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

salam perkenalan!dari segmen yg sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

Saya dari segmen yang same ! Rajin2 lah lawat blog saya ! Semoga berjaya !

http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

datang dari segmen sama.. gud luck :)

http://zieyanelrose176.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

Shafiq datang singgah sini , dari segmen yang sama,jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

tq semua atas kunjungan korang, naima dah pun terjah blog korang, tq

salam... mia singgah dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

blogwalking datang dari segmen yang sama http://dzureendarwis.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

singgah dari segmen yang sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Dah baca? Sudikanlah beri komen sepatah dua ya...

 
Copyright © 2015 naima afrina - All Rights Reserved
Template By Catatan Info