Contest SEO Eridy

Siapa di sini suka join contest SEO? Mari kita join Contest SEO Eridy. Hadiah pun gempak juga. Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing. Sesiapa yang berani nak bertanding sesama blogger, bolehlah join contest SEO ini. Ia juga boleh menguji kekuatan sesebuah blog.

Sebenarnya kalau diikutkan secara realitinya saya tak kenal pun blogger Eridy ni, pertama kali masuk blog dia. Tapi disebabkan aku tertarik untuk membuat ujikaji ilmu SEO yang saya peroleh daripada tutorial SEO tempoh hari, jadi tak salah sekiranya aku turut serta dalam contest SEO Eridy ini untuk memeriahkan keadaan kan?

Syarat Contest SEO ERIDY

* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .

Hadiah

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00.

Tempat pertama : RM200 x 1

Tempat kedua : RM 100 x 1

Tempat ketiga : RM 80 x 1

Saguhati : RM 20 x 6


Jom ramai-ramai sertai contest SEO ini.


2 Komentar untuk "Contest SEO Eridy"

hadiahnya cukup best..gud luck!

try test je puan hehe..

Dah baca? Sudikanlah beri komen sepatah dua ya...

 
Copyright © 2015 naima afrina - All Rights Reserved
Template By Catatan Info