Kerja Part Time Untuk Surirumah

Buat kerja part time memang best, dapat duit rasa cam lega jer sebab boleh tambah pendapatan secara sampilan dari rumah. Lagipun nak buta kerja part time online ni senang jer. 

Memang ada banyak peluang kerja part time online tetapi saya rekemankan buat kerja parttime dari rumah dengan jobdirumah sahaja sebab lebih tersusun, pembayaran on time, panduan di sediakan dan telah terbukti boleh di laksanakan.

Bayaran dalam USD dan juga RM. Tak perlu keluar rumah untuk buat kerja part time di rumah nih, hanya duduk rumah jer dan buat kerja dengan pc. Mesti ada pc tau.

Syarat Buat Kerja Part Time / Sambilan Dari Rumah


Syarat untuk buat kerja part time atau kerja sambilan dari rumah ni senang sahaja. Kelulusan tak penting. Yang penting kena tahu bahasa omputih basic jer, ta perlu terror. Kena ada line internet kat rumah, kena ada pc atau latop. Itu sahaja je syarat-syaratnya tapi belum lagi menjamin rakan-rakan di terima untuk bekerja secara part time di rumah.

kerja part time sambilan surirumah


Setelah mendaftar secara PERCUMA, rakan-rakan akan di berikan panduan untuk langkah seterusnya, mudah sahaja. Ikut je panduan yang di berikan. Terutama bahagian profile tuh. Isi profile selengkapnya supaya senang di beri kerja part time oleh syarikat nanti.

Saya dah cuba dan berjaya dapat hasilnya, setiap bulan boleh a dapat rm500 tetapi kena rajin la. Kalau nak goyang kaki je, memang tak dapat le. Kerja tukang jahit boleh le dapat duit dengan goyang kaki je. Tak susah lah, tak perlu terror it pun. Kerja seperti data entry clerk ada banyak. Senang je kerja tuh kan.


Tiada paksaan untuk mencuba. Boleh lah kalau nak tambahkan pendapatan secara part time sambil duduk kat rumah. 


0 Komentar untuk "Kerja Part Time Untuk Surirumah"

Dah baca? Sudikanlah beri komen sepatah dua ya...

 
Copyright © 2015 naima afrina - All Rights Reserved
Template By Catatan Info