Portal Buat Kerja Part Time Dari Rumah

Alamak susah lah kerja nih. Apa yang susahnya. Orang lain boleh buat, takkan kita tak boleh kan. Nak 1000 daya tak nak 1000 dalihkan. Kerja part time ni best bukan apa, lepas dapat payment dari kerja part time nih.. perghhh. Rasa berbaloi gak daripada duduk ngadap facebook tak dapat apa-apa kan. Saya dah buat kerja part time nih. Bayaran dalam USD nih, tukar ke RM banyak gak ler tapi bergantung kepada kerja part time yang kita buat.

Kerja part time dari rumah nih senang je nak buat, kena betul caranya dan memang dapat bayaran – bukan tipu-tipu. Ramai dah dapat pendapatan dari kerja part time ni dan saya tak mahu rakan-rakan ketinggalan. Meh sini saya kongsi sikit tentang kerja part time yang saya maksudkan.Syarat-syarat min perlu untuk kerja partime ni ada dalam entry ni.

Portal Buat Kerja Part Time Dari Rumah


Jobdirumah. Pernah dengar jobdirumah – portal buat kerja part time dari rumah je. Tak perlu keluar rumah, buat kerja dapat duit. Dalam USD pun ada, dalam RM pun ada. Pilih yang mana sesuai dan dapat rakan-rakan siapkan. Jangan tamak ya. Dalam jobdirumah nih, rakan-rakan kena daftar dulu jobdirumah. Yuran sekali bayar rm50 untuk pengurusan dan panduan yang memang berguna untuk mulakan kerja part time di rumah nih.

kerja part time di rumah


Jangan bimbang, berbaloi. Bila dah siapkan satu kerja part time je nanti, dah balik modal. Tapi kena rajin buat. Kalau nak banyak, kena banyak buat kerja. Dalam satu masa boleh apply banyak kerja part time, tapi saya cadangan permulaan cuba satu dulu. Siap dapat pendapatan jobdirumah dan seterusnya apply kerja part time yang lain pulak di portal yang sama. Takde bayaran tambahan ( yuran rm50 sekali daftar je ).


Tiada paksaan, saya hanya berkongsi sebab saya sendiri pun buat kerja parttime dari rumah nih, ok masyukk dan senang je. Biasanya monthly saya boleh dapat around rm500 jer, ok ler buat bayar pampers anak-anak dan susu. Daftar dulu kerjapart time untuk dapatkan info lanjut. 


1 Komentar untuk "Portal Buat Kerja Part Time Dari Rumah"

Dah baca? Sudikanlah beri komen sepatah dua ya...

 
Copyright © 2015 naima afrina - All Rights Reserved
Template By Catatan Info